Общее·количество·просмотров·страницы

среда, 22 февраля 2012 г.



”SAITUL” preferat

     De ce tinerii nu merg la teatru? http://ro.wikipedia.org/wiki/Teatru  A fost una din temele de discuții pentru astăzi propusă de colega mea. Și chiar de ce tinerii nu merg la teatru? Pentru că e mai bine să navighezi pe site-uri de socializare, http://www.idsi.md/files/file/prezentari_practica_studenti/Retele%20sociale.pdf decît să vezi cum unele persoane încearcă să trăiască viața unor „personaje”.
     În aceste pagini poți găsi orice persoană, de la un simplu vînzător din piața centrală și pînă la oameni de cultură, pliticieni, etc.

     Pentru generația noastră și mai ales pentru cea posterioară internetul  http://ro.wikipedia.org/wiki/Internet vine ca un colac de salvare. Acesta îți dăruie de toate doar virtual. Și dacă e să fim sinceri, atunci trebuie să recunoaștem că deja apelam la ajutorul acestei rețeli fără a te mai gîndi la fatul că poate există și alte căi.


     Și eu sunt pradă a acestei tehnologii și desigur am și unele preferințe. Deja de ceva timp aleg You Tube pentru a afla despre evenimentele ce au avut loc.  http://www.youtube.com/
     La sigur acesta nu este unul dintre cele mai bune site-uri ce se referă la politică și nu numai, dar permite vizitatorilor săi, să cunoască atît divertisment cît și cultură. Aici nu există un anumit spațiu și timp pentru cele prezentate, toate sunt fără limită.
     Deasemenea ai posibilitatea de-a intra și tu în acest joc, de-a face perte din această mare familie. Prefer You Tube-ul  și pentru că pot învăța multe lucruri de aici, practic oricine devine un bun „profesor” în toate.( http://www.youtube.com/watch?v=TEaw5Wk17pw , http://www.youtube.com/watch?v=BDxpCXILFyw, etc.).  
     Lafel găsesc  și muzica preferată și mă pot amuza pe seama unor momente hazlii din viața altora. Pot împărtăși sentimente de bucurie , tristețe, ură, etc.  Defapt orice site are o importanță a sa, are avantaje și dezavantaje, însă ceea ce aleg cel mai mult la moment este acest mic univers.
     De ce este atît de popular You Tube-ul? http://www.etiquettes.ro/marketing/de-ce-este-atat-de-popular-youtube-ul/ 


Комментариев нет:

Отправить комментарий